Kreativ Impro

Du afholder en konference, en workshop, et seminar og ønsker en anderledes, vedkommende og underholdende måde at få et destilleret referat. Om det skal perspektivere, vække til debat eller runde af, er op til dig.

Improvisation er svaret.

  • Tre skuespillere har øjne og ører med sig og følger på sidelinjen diskussioner, indlæg og personlige sym- og antipatier.
  • Skuespillerne improviserer en 25-30 minutters lang forestilling, der bygger på dagens indlæg.
  • Publikum er med til at påvirke forestillingen.

Intet er planlagt – Alt kan ske.

Improvisation meget langt fra ”Rundt på Gulvet” men meget tæt på virkeligheden.

Jeg har arrangeret og optrådt med ”Det Kreative Referat” for bl.a. Professionshøjskolen Metropol, Kulturministeriet og Egedal Kommune.

UDTALELSE fra Egedal Kommune

Vi havde besøg af tre veloplagte improvisatorer i forbindelse med vores ungekonference. De cirkulerede rundt i de forskellige arbejdsgrupper i en times tid og skulle bagefter spille nogle af de dilemmaer, som de havde hørt deltagerne tale om ude i grupperne. Og det var en fornøjelse at opleve den 25 minutters mini-forestilling. Vi havde ønsket et kreativt indslag, en kærlig provokation og et godt grin, og vi fik det hele. De fik rigtig meget med fra vores snakke ude i grupperne, og de involverede deltagerne til stor glæde for alle. Kan kun anbefales!

Vibeke Bruun Toft – Udviklingskonsulent, Egedal Kommune